Prevence jako základ pro psí zdraví

Prevence jako základ pro psí zdraví

Kdo jsme a proč jsme vznikli.

Jsme DogMama

Známe psy a víme, co potřebují. Ve spolupráci s veterináři vyvíjíme řadu prémiových vitaminových pamlsků. Zaměřujeme se na podporu a prevenci nejen celkového psího zdraví, ale i konkrétních oblastí a častých problémů, které lidi a jejich psy mohou na cestě životem potkat. Věříme, že psi si za to všechno, co oni dávají nám, naši maximální péči zaslouží. DogMama si zakládá si na transparentnosti, výborném složení produktů a účinném množství vitamínů a aktivních látek. Už se netrapte s prášky a tabletami - vitamínové pamlsky DogMama obstojí chutí a složením v konkurenci těch nejlahodnějších psích dobrot! 
Vytváříme komunitu, ve které se zaměřujeme i na vzdělání nejen našich zákazníků. Myslíme si, že jednoduše dostupné informace o psím zdraví a podpora odborníků je klíčem k pozvednutí péče o psy na další úroveň.

 

Prevence je základ 

Je to možná klišé, ale zakládá se rozhodně na pravdě. Na trhu jsou dostupné nejrůznější druhy a typy krmiv - od granulí, přes konzervy, až po kapsičky. Psy je možné krmit také syrovým masem (metoda BARF), někteří majitelé se zase rozhodnou potravu svému miláčkovi vařit. Stává se, že potrava není ideálně vyvážená, má nedostatek vitamínů, minerálů a dalších prvků, které jsou nezbytné pro správné fungování organismu. Z dlouhodobého hlediska potom vzniká riziko nemocí, oslabeného imunitního systému, zhoršená kondice kůže a srsti, poruchy trávení, poruchy růstu a vývoje, zhoršená funkce orgánů a celková únava organismu. A tomu všemu nejlépe předejdeme právě prevencí. 

Všechny složky, které produkty DogMama obsahují, účinně doplňují a dodávají potřebné látky do těla vašeho pejska. Jejich množství je při vývoji produktů s odborníky voleno tak, aby tuto potřebu naplňovaly v optimálním množství.

 

V dalším článku se zaměříme na konkrétní oblasti psího zdraví a detailně popíšeme, jak svého pejska v těchto oblastech podpořit.

 

Zpět na blog